Пет лесни начина да си направим коледна украса вкъщи

Коледа е все по-близо, а с нея и трепетните вълнения за семейните трапези. Толкова топло и уютно вътре в нас самите. Предлагам ви няколко лесни и бързи начина да украсите дома си по тематичен начин. Всичко може да направите сами.

  1. И ухае на портокали …

Не знам за вас, но аз свързвам Коледа и Нова година с аромат на цитруси и канела. Има страхотен начин да го пренесете от спомените си и вкъщи, освен аромат е и страхотна декорация. Нужни са ви портокали и време да ги изпечете. При дълго изпичане се дехидратират, ако имате уред за сушене на плодове ще е още по-лесно.

2. Коледни дръвчета от шишарки

Нужни са ви шишарки, перлички, лепило или пистолет с горещ силикон, малки шайбички дърво ( в магазин “ Слънчоглед“ има различни размери) и дървени звездички.

3. Свещник

Може да използвате бяла дебела свещ с размер, който ви допада. Необходими са ви и пръчки канела, зебло и пистолет с горещ силикон.

4. Гирлянд от филц

Обещавам ви, че децата ви наистина ще го харесат! Украса, която може да направите всички заедно вкъщи. Нужно ви е зебло, панделка или цветен шнур, пистолет с горещ силикон, ножица и листове филц в различни коледни цветове. Остава само да се развихрите.

Може да използвате формите си за коледни бисквити, те ще ви помогнат да очертаете красиви фигури.

5. Гирлянд от кошнички за мъфини

Отново ви е нужно малко свободно време. Червени, бели, ако предпочитате и зелени кошнички за мъфини, връв в цвят по избор, лепило. Формичките за мъфини се прегъват на две през средата и след това още веднъж за да се получи малко триъгълниче. Залепяте три едно под друго като на снимката.

Надявам се с тези лесни и бързи украси да съм успяла да внеса уют и топлина в дома и душите ви! Светли празници.

Мама на Матео

Снимки: Pinterest

Етикети:, ,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 shares

За мен

 Здравейте, казвам се Моника

 Здравейте, казвам се Моника

и съм на 29 години от град Варна. По образование съм юрист. Майка съм на едно прекрасно слънчево дете, което носи името Матео. Ще се радвам тук да откриете полезна информация относно майчинството, кърменето, захранването и много вкусни рецепти.
 Здравейте, казвам се Моника