Всичко нужно за начало на захранването

Когато започвахме захранването на Матео не знаех кое ще ми е от полза, като уреди, купички, шишета. Знаех само, че не искам да купувам ненужни неща, които ще използвам за кратко.

В първото видео в канала ми в youtube.com „One day with Mateo“ ви споделям какво ми е послужило, дали си е заслужавала покупката.

Ще ви опиша всичко от видеото като цена:

  1. Машина на „Филипс“ -369 лв
  2. Шише на Авент -14 лв.
  3. Шише със сламка на Лорели- 5 лв.
  4. Везна – 10 лв.
  5. Съдове на “ Бамбоо“ – 80 лв.
  6. Стоманена бутилка – 32 лв.
  7. Прибори в кутия -14 лв.
  8. Стъклени купички с термо чанта -32 лв.

След като направих видеото се сетих, че не обсъдихме едно от най-важните неща за захранването, а именно столчето. Преди да направим тази покупка ме съветваха да взема стол с различни позиции на гръбчето, за да може Мати да се храни в него като още не седи стабилно седнал. Купихме на „Киндеркрафт“ много красиво столче.. ами детето при слагането му в него започваше да се ядосва и не искаше да остава за дълго. Купихме столче на Икеа с възглавничка излезе около 30-40 лева, страхотна покупка! Вярно, че е обикновен, но е малък, не взима място, мие се под душа, лек е. Минус отчитам, че няма подпора за крачетата и те висят.

Ако статията ви е харесала ще се радвам да ме последвате и в инстаграм за да си поговорим за всички онези малки неща, които вълнуват една майка. 🙂

Мама на Матео

Етикети:,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 shares

За мен

 Здравейте, казвам се Моника

 Здравейте, казвам се Моника

и съм на 29 години от град Варна. По образование съм юрист. Майка съм на едно прекрасно слънчево дете, което носи името Матео. Ще се радвам тук да откриете полезна информация относно майчинството, кърменето, захранването и много вкусни рецепти.
 Здравейте, казвам се Моника