Бебешки бисквити

Когато започнахме захранването на Матео много държах да не приема захар, сол и набухватели към дневното си меню. След като въведохме повече различни храни ми се искаше като сме навън или вкъщи да имам под ръка вкусна бисквитка за гризкане. Не можех да повярвам, че всичко което се продава и е “ 6+ “ е със захар и какво ли още не. Това е рецепта подходяща за всички мъници на които не са въведени яйца и мляко. Лесна, бърза, търпи промени в съставките. Винаги като приготвям нещо за Мати се старая да не отнема много време, защото той е много активен и не мога да го оставя за дълго сам. Имам една дрямка време най-много 🙂 Ще се радвам да споделите дали бисквитите са се харесали на вашите деца. А ето ги и съставките:

А така изглеждат самите те :


С тези съставки се получават около 24 бисквити. Пека в предварително загрята фурна на 190-200 градуса. Ако се пекат 15 минути при охлаждането им са една идея по-меки, а като са във фурната за 20минути се получават по-твърди (ефекта, който търсим в момента с пети излизащ зъб.)

Да ви е сладко 🙂

Мама на Матео

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е Screenshot-2020-08-20-at-20.58.28-1.png

Етикети:,

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0 shares

За мен

 Здравейте, казвам се Моника

 Здравейте, казвам се Моника

и съм на 29 години от град Варна. По образование съм юрист. Майка съм на едно прекрасно слънчево дете, което носи името Матео. Ще се радвам тук да откриете полезна информация относно майчинството, кърменето, захранването и много вкусни рецепти.
 Здравейте, казвам се Моника